Toegangsrechten

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 3:06 PM

Toegang binnen Pyxicare wordt op volgende manieren bepaald:

• Groep: Tot welke cliënten heeft een gebruiker toegang?
  • Gebruikersrol: Welke acties kan een gebruiker uitvoeren?
  • Toegangsrechten: Welke toegang heeft een gebruiker tot beoordelingen?

Groep

Zie: Gebruikers beheren

Gebruikersrollen

Je rol bepaalt wat je kan beheren in de Pyxicare Backoffice. Volgende rollen zijn mogelijk:

• Groepsbeheerder: je kan de Pyxicare omgeving (“groep”) beheren, afdelingen beheren binnen elke groep, gebruikers beheren en cliënten beheren. Je kan ook je gebruikers een link sturen om hun wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Groepsbeheerder met veiligheidstoegang: je hebt dezelfde toegang als de rol groepsbeheerder maar je kan ook veiligheidslogs en andere veiligheidsaspecten nakijken.
  • Veiligheidsconsulent: je kan veiligheidslogs en andere veiligheidsaspecten nakijken.
  • Cliëntbeheerder: je kan cliënten beheren.
  • Zorgverlener: je kan je eigen gegevens beheren zoals gebruikersnaam, naam en e-mailadres, en je eigen wachtwoord opnieuw instellen.

Toegangsrechten

Klik in de Backoffice in het menu links op ‘Gebruikers’. Klik daarna op een gebruiker.

Via het tabblad ‘Toegangsrechten’ kan je bepalen welke toegang tot beoordelingen de gebruiker heeft binnen Pyxicare:

• Geen toegang - De gebruiker kan enkel cliëntgegevens bekijken en de lijst van beoordelingen zien, maar kan deze niet bekijken. Stel deze optie in door geen enkele van de 3 knoppen aan te klikken.
  • Raadplegen - De gebruiker kan een beoordeling bekijken maar niet bewerken.
  • Invullen - De gebruiker kan een beoordeling aanmaken (+ knop) of bewerken, maar deze niet op datum opslaan of afsluiten.
  • Afsluiten - De gebruiker kan een beoordeling aanmaken (+ knop) of bewerken, en op datum opslaan of afsluiten.