Veiligheidslogs bekijken

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 3:08 PM

Alle acties in Pyxicare worden gelogd om veiligheidsredenen. Gebruikers kunnen zelf hun logs niet aanpassen of inkijken. DPO's of veiligheidsconsulenten kunnen dit wel via de Pyxicare Backoffice.

Wie kan veiligheidslogs bekijken?

Inloggen bij de backoffice kan via https://admin.pyxicare.com met je Pyxicare accountgegevens. Enkel Groepsbeheerders met veiligheidstoegang en Veiligheidsconsulenten kunnen de veiligheidslogs bekijken. Zie ook Toegangsrechten

Activiteitenlog dashboard

Klik in de Backoffice in het menu links op ‘Gebruikers’ en kies de gebruiker waarvan je de logs wil bekijken. Op het Activiteitenlog tabblad krijg je meer inzicht in het gebruik van Pyxicare.

Bovenaan zie je de recente (geslaagde en mislukte) logins van de gebruiker, de toestellen waaraan het account van de gebruiker gekoppeld is en de beoordelingen waar de gebruiker recent aan heeft meegewerkt.

Klik op de knoppen ‘Alle logins’, ‘Alle toestellen’ of ‘Meer details’ om meer informatie over de betreffende panelen te zien.

Voor gekoppelde toestellen zijn volgende statussen mogelijk:

• Online - Het toestel is momenteel online.
  • Offline - Het toestel is momenteel offline of niet verbonden met de Pyxicare Cloud.
  • Inactief - Het toestel is langer dan 90 dagen offline.
  • Geblokkeerd - Het toestel is geblokkeerd. Er kan niet worden ingelogd op Pyxicare.

Klik op één van de statussen om een van alle toestellen met deze status te zien samen met hun laatste online activiteit en het platform (iPad, Android of Windows). Klik op het toestelnummer om meer details over het toestel te zien.

Activiteiten tabel

Onderaan de pagina zie de Activiteiten tabel die een overzicht van de acties die de gebruiker heeft uitgevoerd binnen de Pyxicare app. Klik ook hier op het een toestelnummer om meer details over het toestel te zien.