Waarom kan ik een beoordeling niet afsluiten?

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 2:48 PM

Je kan alleen een beoordeling afsluiten wanneer je:

• de coördinator van de beoordeling bent;
  • voldoende toegangsrechten hebt om beoordelingen te kunnen afsluiten.

Wat doe je als de coördinator afwezig is?

In België zijn er nog extra vereisten om een beoordeling te kunnen afsluiten. Deze zijn enkel van toepassing bij beoordelingen die verzonden kunnen worden naar VIP BelRAI:

• De beoordeling mag niet vervallenzijn.  Na het opslaan van de beoordeling op datum moet je deze binnen een vooraf bepaalde periode afwerken en afsluiten:
    • BelRAI LTCF 3.0 - 10 dagen na de referentiedatum
    • BelRAI Screener 3.0 - 10 dagen na de referentiedatum
    • BelRAI Sociaal Supplement 3.0 - 20 dagen na de referentiedatum
  • Het rijksregisternummer van de gebruiker moet ingevuld zijn:
    • De groepsbeheerder kan dit doen via de Pyxicare Backoffice. Als beheerder zoek je de gebruiker op en klik je deze aan. Klik hierna op "Editeer" en kies bij "Identificatie type" voor "Rijksregisternummer". In het veld "Identificatienummer" vul je het rijksregisternummer in.
    • Een gebruiker kan ook zelf inloggen op de Backoffice om hun rijksregisternummer toe te voegen.
  • Het rijksregisternummer van de cliënt moet ingevuld zijn. Dit kan via de Pyxicare app of de Backoffice.