Waarom logt Pyxicare zo snel uit?

Gewijzigd op Vr, 19 Apr om 11:16 AM

Voor jouw veiligheid logt Pyxicare automatisch uit na 5 minuten van activiteit. Voor de Android en Windows app kan je de tijd alvorens je automatisch wordt uitgelogd wel aanpassen. Voor de iPad app is dit voorlopig niet mogelijk.

Je kan de tijdsperiode instellen per gebruiker. Stel jij dus een andere periode in dan jouw collega, dan is dat perfect mogelijk.

Volg de volgende stappen om de tijdsperiode in te stellen:

Android

1. Open Pyxicare en log in.
  2. Tik op de menu knop (drie puntjes) rechtsboven.
  3. Tik op 'Automatisch uitloggen'.
  4. Kies de tijdsperiode waarop je ingelogd wilt blijven en bewaar.

Windows

1. Open Pyxicare en log in.
  2. Klik op de menu knop (drie streepjes) linksboven.
  3. Klik op 'Instellingen'. Er verschijnt een menubalk aan de rechterkant van het scherm.
  4. Klik op 'Automatisch uitloggen'.
  5. Kies de tijdsperiode waarop je ingelogd wilt blijven en bewaar.