Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 2:49 PM

Er zijn verschillende manieren om een nieuw wachtwoord aan te vragen:

Vraag zelf een nieuw wachtwoord aan

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Open de Pyxicare app
  2. Klik onder het veld 'Wachtwoord' op 'Wachtwoord vergeten?'
  3. Er opent een pagina waar je je e-mailadres kan ingeven dat gekoppeld is aan jouw Pyxicare account.
  4. Er wordt een nieuwe e-mail verstuurd waarmee je jouw wachtwoord kan instellen.
  5. Log in op Pyxicare met jouw nieuwe wachtwoord

Neem contact op met jouw groepsbeheerder

Je kan contact opnemen met de groepsbeheerder van jouw organisatie. Deze kan via de Pyxicare Backoffice een nieuwe link versturen om jouw wachtwoord in te stellen.

Weet je niet wie de groepsbeheerder is binnen jouw organisatie? Neem contact op met onze helpdesk.