Werkt Pyxicare ook op een thin client?

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 2:52 PM

Standaard is Pyxicare niet compatibel met "thin client" oplossingen zoals Citrix en Remote Desktop, omdat de app eigenlijk via de app store moet worden geïnstalleerd.

Er zijn wel beperkte mogelijkheden om Pyxicare toch buiten de app store te installeren. In heel wat gevallen werkt dit prima, mits wat configuratiewerk. We helpen je hiermee graag op weg, ook al zijn deze mogelijkheden niet standaard deel van onze ondersteuning en kunnen we geen garanties geven. Vraag dit even na bij onze helpdesk.