Mijn Pyxicare app staat niet in het Nederlands. Hoe pas ik dit aan?

Gewijzigd op Vr, 19 Apr om 11:10 AM

De taal van Pyxicare wordt bepaald aan de hand van de weergavetaal en voorkeurstalen op jouw toestel. Je kan de taal aanpassen via de volgende stappen:

Android

1. Tik op je Android-apparaat op Instellingen.
  2. Tik op Systeem > Talen en invoer >Talen.
  3. Als je Systeem niet ziet, tik je onder Persoonlijk op Talen en invoer > Talen.
  4. Sleep Nederlands naar de bovenste plaats in de lijst.

Zie je Nederlands niet staan? Volg dan de volgende extra stappen:

1. Tik op Taal toevoegen en kies de taal die je wilt gebruiken.
  2. Sleep Nederlands naar de bovenste plaats in de lijst.

iPad

1. Open de Instellingen-app
  2. Tik op 'Algemeen'
  3. Selecteer 'Taal en regio'
  4. Selecteer Nederlands als jouw hoofdtaal.

Zie je Nederlands niet staan? Volg dan de volgende extra stappen:

1. Tik op 'Voeg taal toe'
  2. Kies de taal
  3. Selecteer Nederlands als jouw hoofdtaal.

Windows

Je kan de taalinstellingen op de computer wijzigingen via de volgende stappen:
  1. Klik op de 'Start' knop
  2. Klik op 'Instellingen'
  3. Klik hierna op 'Tijd en Taal' > 'Taal'
  4. Zorg ervoor dat 'Windows-weergavetaal' op 'Nederlands' staat en dat Nederlands bovenaan staat onder 'Voorkeurstalen'