Waar kan ik de actieknoppen terugvinden? (Windows)

Gewijzigd op Vr, 19 Apr om 3:32 PM

Hoewel de functionaliteit van Pyxicare op alle platformen (Android, iPad en Windows) hetzelfde is, zijn er toch enkele visuele verschillen.

Voor de Windows app zijn er enkele actieknoppen die zich achter een actiemenu bevinden die je kan openen op de volgende manieren:

• Klik op de rechtermuisknop. De actiemenu verschijnt onderaan het scherm
  • Klik op de menuknop (drie streepjes) linksboven en klik daarna op 'App-opdrachten'. De actiemenu verschijnt onderaan het scherm