Pyxicare Inspect updates

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 2:43 PM

De update verschijnt automatisch in Pyxicare Inspect, je hoeft niets te installeren.

Update 28 maart 2024

Percentage bewoners ingeschaald VIP BelRAI

Check of je de doelen haalt bij de verplichte 'zachte opstart'. Met deze nieuwe indicator volg je op hoeveel % van de actuele bewoners een BelRAI LTCF beoordeling heeft in het Vlaams overheidsplatform.

Percentage bewoners met instabiele gezondheid

Deze nieuwe indicator geeft aan hoeveel % van de bewoners een matige tot zeer ernstige achteruitgang van de gezondheid heeft (CHESS schaal), een indicatie voor een mogelijk palliatief traject.

Indicatoren op woonzorgcentrum niveau

Met dit nieuwe dashboard krijg je niet alleen een overzicht van 28 KPI's op organisatieniveau, je kan ook benchmarken en vergelijken tussen afdelingen.

Verbeteringen

Er zijn ook enkele bugfixes en verbeteringen, bv. bij de percentages per CAP detail waarde.

Meer details over deze update?  Bekijk het webinar van 28/3/2024 met gratis Pyxicare Inspect tutorial.