Netwerkvereisten

Gewijzigd op Vr, 12 Apr om 10:12 AM

Offline en online

Pyxicare werkt als native app volledig offline. Alle gegevens worden op je toestel in een beveiligde databank bewaard zodat je er altijd aan kan, ook al is er geen netwerk of is er een server onderhoud. Zodra het toestel online is, en de app staat open, gaat Pyxicare automatisch synchroniseren met de cloud.

Gegevens die op andere toestellen zijn ingevoerd, kan je uiteraard pas zien op jouw toestel nadat beide toestellen online zijn geweest en gesynchroniseerd zijn. Synchroniseren is in dat geval doorgaans maar een kwestie van enkele seconden tot minuten.

Toch synchronisatieproblemen of gegevens die niet goed doorkomen op bepaalde toestellen? Check deze pagina: Synchronisatieproblemen.

Soms internet nodig

Voor sommige app functies is wel een internet verbinding nodig:

• Voor de eerste keer inloggen op een nieuw toestel.
  • Gegevens uitwisselen tussen toestellen.
  • PDF van een beoordeling opvragen.
  • Beoordeling afsluiten en doorsturen naar het overheidsplatform VIP BelRAI.

Netwerkvereisten

• Netwerk: de uitgaande poort 443 moet open zijn.
  • E-mail: alle Pyxicare gebruikers moeten een persoonlijk e-mail adres hebben. Dit is nodig om een persoonlijke wachtwoord te kunnen instellen.
  • Soms is er whitelisting nodig van de Pyxicare mail servers. Voor meer details, zie de technische vereisten in bijlage.

Lees verder: Veiligheidsmaatregelen.