Hardware

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 2:09 PM

Pyxicare is een native app: speciaal gemaakt voor het toestel in kwestie dus. Er is een app versie voor Android, Windows en iOS (iPad). Minimumversies: Android 8.2, Windows 10 en iOS 10.

Ideaal werk je op een tablet met minimale schermgrootte 9 à 10 inch en aanraakscherm, zodat je makkelijk gegevens kan invullen in het bijzijn van de cliënt. Windows computers of laptops zijn ook mogelijk, met of zonder aanraakscherm.

Heb je een kleiner scherm dan 9 inch? Dan is Pyxicare vaak nog bruikbaar maar minder ideaal qua gebruiksgemak.

Smart phones worden momenteel niet ondersteund. Het is dan ook normaal dat je Pyxicare niet vindt in de app store vanop een dergelijk toestel.

Lees verder: Pyxicare software: eenvoudig zelf installeren.