Pyxicare software: eenvoudig zelf installeren

Gewijzigd op Do, 20 Jun om 2:30 PM

INHOUDSOPGAVE

Installeren

Via de app store installeer je heel makkelijk zelf de Pyxicare app, je vindt 'm via onderstaande knoppen:

Opstarten

Eens geïnstalleerd, start je Pyxicare via het icoontje bij de apps.

Op computer of laptop druk je op de Windows toets en typ je "Pyxicare".

Eerste gebruik

Start je Pyxicare voor de allereerste keer? Aanvaard dan eerst de gebruiksvoorwaarden. TIP: scroll naar onder om te kunnen aanvaarden.

Klaar! Je kan nu aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Updates

Voor de laatste software update, check Pyxicare updates.

Je vindt het versienummer in Pyxicare op Windows via het “hamburger” menu linksboven, dan Settings of Instellingen, dan “Over”. Op de Android tablet is het via de 3 puntjes rechtsboven en dan “Over”. Op de iPad is het via het “hamburger” menu rechtsboven en dan “Over”.

In de meeste gevallen heb je automatisch de nieuwste versie en hoef je dus niets te doen.  Kreeg je geen automatische update of wil je handmatig updaten? Ga dan naar de Microsoft Store (Windows), Play Store (Android) of App Store (iPad), zoek Pyxicare en klik op 'update' of 'bijwerken'.

Geen toegang tot de app store?

Vraag je IT dienst contact op te nemen met de Pyxicare helpdesk

Lees verder: Centraal beheer